стрічка

У Ковелі відзначили День захисника України. ФОТО

14 Жовтня 2020, 13:20
День захисника України 769
День захисника України

До Дня захисника України у Ковелі на меморіалі Слави відбувся урочистий мітинг.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Звертаючись до ковельчан, міський голова Олег Кіндер зауважив, що немає більш відповідальної та гордої нині професії, ніж Український солдат — захисник країни. Він висловив вдячність ветеранам війни, військової служби, учасникам національно-визвольних змагань, воїнам-інтернаціоналістам, військовослужбовцям, учасникам АТО та ООС, волонтерам.

18 ковельчанам — учасникам бойових дій, військовослужбовцям частини А2042, Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату, ветеранам Збройних Сил за мужність й самовідданість, патріотизм, гідне виконання громадянського і військового обов’язку, відстоювання миру, цілісності й незалежності країни та з нагоди Дня захисника України вручено Почесні грамоти та цінні подарунки.

Читайте також: Полеглим на війні ковельчанам посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин Волині»

Учасники мітингу оплесками вітали бійців, які один за одним виходили за нагородами.

Слово мав військовий комісар Сергій Гладун. Вітання звучали від ліцеїста Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні Бориса Логвинюка.

Пам’ять про загиблих патріотів – оборонців України вшанували хвилиною мовчання, а панахиду відслужив протоієрей Василь Мичко з духовенством.

На завершення заходу поклали  квіти до стели загиблим землякам – учасникам АТО, воїнам-інтернаціоналістам та Вічного вогню, пам’ятника борцям за волю України.












Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024