стрічка

У Польщі ковельчанин здобув «срібло» з веслування

12 Жовтня 2020, 18:30
У польській Познані ковельчанин здобув «срібло» з веслування 1007
У польській Познані ковельчанин здобув «срібло» з веслування

Ковельчанин Станіслав Самолюк здобув «срібло» на чемпіонаті Європи з академічного веслування.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

З 9 по 11 жовтня в місті Познань (Польща) відбувся чемпіонат Європи з академічного веслування. З чудовим результатом повернулась в Україну наша Національна паралімпійська команда. Вони вибороли одну золоту, три срібних медалі та здобули перше місце в командному заліку.

До цих нагород причетний ковельчанин. В одному з фінальних заїздів українські атлети випередили команди Франції, Росії і Нідерландів, поступившись тільки досвідченим італійцям.

У складі цього екіпажу четвірки зі стерновим був і вихованець Ковельського відділення обласної дитячо-юнацької спортивної школи дітей та молоді з інвалідністю Волинського регіонального центру «Інваспорт», майстер спорту України міжнародного класу Станіслав Самолюк.

«Вітаємо Станіслава з другим результатом, команду пара-веслувальників з перемогою. Бажаємо всім українським атлетам успішного виступу на Паралімпійських іграх у Токіо», – зазначив тренер-викладач Обласної дитячо-юнацької спортивної школи дітей та молоді з інваліднісю міста Ковель Валерій Дружинович.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024