стрічка

На Ратнівщині подружжя вирощує понад 80 сортів хризантем. ФОТО

28 Вересня 2020, 13:40
1260

Сім'я ратнівчан – Василь та Вікторія Дудкевичі влаштували на своєму подвір'ї «квіткову Голландію».

Днями пошукачі роботи, зареєстровані як безробітні, відвідали господарство ратнівчан Вікторії та Василя Дудкевичів, пишуть на сторінці Ратнівської служби зайнятості у фейсбуці.

Під час екскурсії
Під час екскурсії

Під час екскурсії
Під час екскурсії

Учасники екскурсії
Учасники екскурсії

Попри професійний досвід у лікувальній справі пані Вікторії і юридичну обізнаність пана Василя, вони охоче господарюють на присадибній ділянці уже чимало років: вирощують городину, квіти. Зараз на п'яти сотках у Вікторії Антонівни росте понад 80 сортів хризантем. Різні за кольором, висотою, запахом, по різному вибагливі до сонця та вологи – милують око кожного перехожого.

Хризантеми
Хризантеми

Хризантеми
Хризантеми

Хризантеми
Хризантеми

Свою любов до землі передають дітям. З нами охоче спілкувалася 13-річна Оленка, яка не менше, аніж батьки, знає про сорт кожної квітки та розповіла про особливості  їх вирощування.

Відвідавши господарство Дудкевичів, присутні відчули справжній смак осені, від душі насолодилися квітковою атмосферою. Яскравий приклад успішних людей допомагає пошукачам роботи  зорієнтуватися  на самозайнятість та визначитися зі сферою  діяльності.

Екскурсію у господарство ратнівчан влаштували в рамках реалізації проєкту «Успіх в дії» за сприянням Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості активно продовжує свою роботу.

До заходу долучився головний спеціаліст ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Сергій Левківський.

Учасники екскурсії
Учасники екскурсії

Читайте також:

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024