стрічка

Сарненських пожежних тренував рятувальник з Великобританії. ФОТО

28 Вересня 2020, 08:00
743

Європейський досвід рятувальної справи на терени Сарненщини привіз професійний пожежник.

26 вересня з дводенним візитом до вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни завітав професійний пожежний з Великобританії – Джейсон Хол. Англійський колега-вогнеборець має 32 роки стажу в пожежно-рятувальній службі, а також має чималий міжнародний досвід роботи інструктором за кордоном. Нині Jason навчає пожежних в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це інформують в пресслужбі рятувальників Рівненщини.

Першого дня перебування на Сарненщині англійський колега провів тренінг для сарненських вогнеборців по гасінню пожеж в закритих приміщеннях та багатоповерхових будинках з дотриманням необхідних мір безпеки для рятувальників на таких складних пожежах. Другого дня 27 вересня Джейсон Хол провів для сарнеських рятувальників практичний тренінг на навчальному полігоні ДПРЧ-8 по деблокуванню  потерпілих з пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів.

Окремо присвятили тренінг по дотриманню техніки безпеки пожежними-рятувальниками при виконанні невідкладних робіт на місці надзвичайних ситуацій.
Читайте також: Поліція почне обліковувати булерів












 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024