стрічка

Військовий, який раніше служив в луцькій авіабригаді, загинув у катастрофі на Харківщині

26 Вересня 2020, 13:50
836

На борту літака АН-26 Повітряних Сил ЗСУ, який 25 вересня розбився під Чугуєвом Харківської області був курсант, який раніше служив в Луцькій 204-й Севастопольській БрТА імені Покришкіна Андрій Померанцев.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці «Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині».

«Як повідомляє на своїй офіційній сторінці пресслужба 204-ї Севастопольської БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі, один з курсантів, який знаходився на борту цього літака, а саме курсант Андрій Померанцев перед вступом на льотний факультет Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба був одним з наших рідних Севастопольсько-волинських соколів зі складу цієї бригади, в якій він проходив військову службу за контрактом. На одній із фотографій, наведених нижче, зробленій під час проходження Андрієм військової служби в нашому рідному авіаційному місті Луцьку, він сфотографований на фоні В'їзної вежі Луцького замку», – йдеться на сторінці.

«Сьогодні, в суботу, 26-го вересня, наші рідні Севастопольсько-Волинські соколи зі складу 204-ї Севастопольської БрТА ім. Покришкіна святкують 79-ту річницю з дня сформування їхньої військової частини. Але радість сьогоднішнього свята луцьких військових авіаторів затьмарив невгамовний біль жахливої авіакатастрофи на Харківщині та втрати одного зі своїх братів по крилатому строю.

Адмінколектив Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» від імені всього колективу нашої організації висловлює глибокі та щирі співчуття нашим рідним Севастопольсько-волинським соколам зі складу 204-ї авіабригади, батькам загиблого Андрія Померанцева Олені Померанцевій та та Андрію Померанцеву, а також усім рідним і близьким усіх загиблих у вчорашній авіакатастрофі на Харківщині. Земля небом, Царство Небесне та вічна світла пам'ять українським військовим авіаторам, яких небо забрало до себе назавжди. Вічного польоту», – зазначають на фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, внаслідок страшної трагедії – падіння літака Ан-26 біля Чугуєва на Харківщині – Україна втратила 26 своїх достойних синів. 25 загинули на місці та один – від опіків, несумісних із життям, у лікарні. Ще один хлопець перебуває на лікуванні. Президент України підписав указ про оголошення 26 вересня Днем жалоби в Україні. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром