стрічка

У Ковелі водії хотіли підкупити патрульних

15 Вересня 2020, 14:43
Хабар 875
Хабар

Двом водіям загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди патрульним.

Про це інформують волинські патрульні у фейсбуцію

13 вересня, близько 4-ї години ночі, на вулиці Варшавській у Ковелі за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили «Volkswagen Passat». Під час перевірки документів у 36-річного водія, поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Останній, із метою уникнення адміністративної відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду в сумі дві тисячі гривень.

Другий випадок трапився на стаціонарному посту, що розміщений на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

Під час перевірки транспортного засобу Mercedes-Benz 609d, який використовується для регулярних пасажирських перевезень, патрульні виявили, що автомобіль переобладнано з порушенням правил, норм і стандартів. А саме, встановлено одне додаткове місце для сидіння.

Під час перевірки документів, 54-річний водій намагався надати патрульним неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі двісті гривень.

Поліцейські у двох випадках склали всі необхідні адміністративні матеріали, а на місце подій викликали слідчо-оперативну групу.

Наразі за цими фактами відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024