стрічка

За 12 карасів і 6 окунів браконьєр на Локанчинщині заплатить кругленьку суму

12 Вересня 2020, 11:10
1251

На водоймі поблизу села Хорів, Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства.

Інцидент трапився 9 вересня на гідрологічному заказнику «Лучний». Про це повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі. 

Близько 6 ранку виявили порушника, який виловлював водні біоресурси забороненим знаряддям – мисиновою сіткою. Зловмисник встиг зловити рибу: 12 карасів сріблястих та 6 окунів звичайних. Цим чоловік завдав шкоди на 1 206 гривень. 

1

На особу склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи направлять до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Сітку вилучили.

Пізніше на тій же водоймі виявили громадянина, який порушував Правила рибальства. На особу оформили протокол про адмінправопорушення та наклали відповідні штрафні санкції.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

Коментар