стрічка

Луцький салон еротичного масажу підозрюють у сутенерстві

10 Вересня 2020, 14:58
Луцький салон «Юнона» підозрюють у сутенерстві 2709
Луцький салон «Юнона» підозрюють у сутенерстві

У приміщенні так званого салону еротичного масажу «Юнона» по вулиці Лесі Українки в Луцьку провели санкціонований обшук з залученням спецпризначенців. 

Про це інформує пресслужба  ГУНП.

Салон  здійснював  незаконну діяльність впродовж кількох місяців, візитівки з рекламою закладу «Ego Studio» розповсюджувались містом. Заклад працював під вивіскою «Юнона»: там жінки, маскуючи свою діяльність під еротичний масаж, надавали послуги сексуального характеру клієнтам, які телефонували і попередньо домовлялись про це.

«Учора під час проведення санкціонованого обшуку у приміщенні салону виявили клієнтів та працівниць салону, які надавали послуги сексуального характеру, також вилучили банківський термінал, детектор грошей, мобільні телефони, гроші, рекламні стікери салону, одяг та аксесуари сексуального характеру та інші речі», – розповів т.в.о. начальника ВБЗПТЛ ГУНП у Волинській області  Олександр Зотько.

Вирішується питання про оголошення підозр та обрання запобіжних заходів особам причетним до протиправної діяльності. 

Орієнтовні суми, які сплачували клієнти за послуги, становили від 1 000 до 10 000 гривень. За добу до салону приходило від 10 до 50 осіб.

Триває досудове слідство.

 

Коментар