стрічка

Попрощалися із військовослужбовцем 14 бригади, який загинув на Сході

10 Вересня 2020, 10:15
Прощання з бійцем 14 бригади 866 Джерело: https://censor.net/ua/video_news/3218384/iz_zagyblym_na_donbasi_voyinom_14yi_ombr_tarasom_kubiyiovychem_poproschalysya_v_ivanofrankivskiyi_oblasti
Прощання з бійцем 14 бригади

У селі Вільхівці Городенківського району Івано-Франківської області відбулася церемонія прощання з Тарасом Кубійовичем, молодшим сержантом, військовослужбовцем 14 окремої механізованої бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському.

Герой загинув 6 вересня в районі села Причепилівка Новоайдарського району Луганської області від смертельного кульового поранення, завданого найманцями РФ, повідомляє Цензор.нет.

Сотні людей прийшли попрощатися із загиблим у зоні ООС прикарпатцем. Чоловіка ховають у його рідному селі Вільхівці, що на Городенківщині.

Спогадами про загиблого поділилися директорка Вільхівського навчально-виховного комплексу Леся Приймак.

«Він запам’ятався дуже доброзичливим, щирим та усміхненим. Тарас завжди був готовий допомогти. Для нас було несподіванкою, коли він у 2015-му році пішов добровольцем. Ми всі переживали та молилися за нього», – розповіла жінка.

Через смерть бійця у Городенківському районі із сьомого до дев’ятого вересня оголосили Дні жалоби.

«З 2015 року він пішов добровольцем, потім підписав контракт. У 2018 став на військовий облік у нас. У травні 2020 його призвали, в липні відправився в зону ООС», – розповів в.о. військового комісара Городенківського районного військового комісаріату Володимир Романчук.

 Того ж дня тіло загиблого військовослужбовця привезли до Городенківського району. В місті Городенка біля каплиці Воїна відбулася поминальна молитва.

У Тараса Кубійовича залишилися мати, брат, сестра, дружина та донька.

Читайте також: На Луганщині загинув військовий 14 бригади












 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024