стрічка

На Володимирщині дорога сиплеться після ремонту. ФОТО,ВІДЕО

31 Серпня 2020, 13:00
1121

Мешканці Устилузької об'єднаної громади показали, чого вартий ремонт відрізку дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя. 

Світлини та відео дорожнього покриття мешканці громади прислали на електронну адресу Район Володимир-Волинський.

Як розповіли жителі громади, дорогу здали наприкінці минулого року, а вона місцями вже посипалась. І це при тому, що дуже великого навантаження ця дорога не зазнає. На фото та відео можна побачити, як асфальтне покриття розсипається просто в руках, а на дорозі утворюються чималі вибоїни.

Один відрізок цієї ж самої дороги, яка посипалась уже за місяць, відремонтували. Йдеться про дорогу, ремонтом якої в лютому місяці зацікавилась прокуратура. Відремонтований наприкінці 2019 року відрізок дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя посипався одразу після перших морозів.

Нагадаємо, на Prozorro вказано, що замовником робіт із поточного середнього ремонту автомобільної дороги місцевого значення 030103 Амбуків-Дарницьке-Заріччя км 10+700-12+300 Володимир-Волинського району є Департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА.

Також з інформації на сайті відомо, що тендер на проведення робіт виграла ТОВ Луцька ДПМК, яка до кінця 2019 року мала виконати всі роботи.

На поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення 030103 Амбуків-Дарницьке-Заріччя мали витратити більше 5,5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у цьому році Володимир-Волинська місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження про розтрату бюджетних коштів і зловживання, вчинені посадовцями Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації, службовцями органів місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання. Зловживання та розтрату виявили у ході здійснення у 2019 році ремонту доріг місцевого значення у Володимир-Волинському районі.

Читайте також: У прокуратурі з'ясують, скільки бюджетних коштів розтратили на ремонті доріг на Володимирщині. ФОТО

У ході проведення огляду доріг та перевірки документації встановили невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідці про вартість будівельних робіт та витрат, і акті приймання виконаних робіт.

Нагадаємо, саме мешканці Устилузької об'єднаної громади першими звернули увагу на недобросовісний ремонт відрізку дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024