стрічка

В Іваничах пом'янули захисників України. ФОТО

29 Серпня 2020, 14:55
736

У центральному парку селища Іваничі, біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають», 29 серпня зібралося чимало краян.

Сім`ї та побратими загиблих, духовенство, представники влади та громадськість – усі вони долучилися до пам`ятної панахиди, яку відслужив настоятель Свято-Покровського храму селища  Іваничі, митрофорний протоієрей отець Андрій, йдеться на сторінці Іваничівської селищної ради у фейсбуці.

Присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, схиливши голови у скорботі та шані до загиблих.

На завершення учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають», пам’ятної дошки загиблим під час проведення антитерористичної операції та Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському

Нагадаємо, 29 серпня в Україні вдруге офіційно відзначають День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. 29 серпня 2014 року – день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових.

Читайте також: В Іваничах урочисто підняли Державний Прапор України


















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024