стрічка

У Горохові відзначили День державного прапора

23 Серпня 2020, 11:41
1826

У Горохові відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України.

23 серпня керівництво районної державної адміністрації, представники трудових колективів, громадськість району зібралися на центральній площі міста.  Про це повідомляє пресслужба Горохівської РДА.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Сергій Мишленик. Він зазначив, що наш прапор – це найдорожчий символ, за який багато поколінь захисників української землі проливали кров. І сьогодні найкращі сини та дочки України ведуть боротьбу із ворогом у зоні ООС за свободу та незалежність нашої держави. Наш прапор – це символ свободи і волі, віри та сили українського народу.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за волю і незалежність України та поклали вінок до Символічного Хреста борцям за незалежність України.

Читайте також: У Горохові розгорнули величезний прапор України

Право підняти Державний Прапор України надали ветерану УПА, станичному братства ОУН-УПА Горохівщини Павлу Івчуку та голові громадської організації «Спілка учасників АТО «Щит» Миколі Бернацькому



2









 

Коментарі
23 Серпня 2020, 16:32
фото поганої якості. Тай обличчя там наче зігнали людей і не знають що їм робити
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024