стрічка

Бійці на передовій отримають сувеніри, виготовлені дітьми з Володимира-Волинського

22 Серпня 2020, 17:30
2124

У Володимир-Волинській дитячій бібліотеці провели майстер-клас для дітей з виготовлення сувенірів на патріотичну тематику до Дня Незалежності України.

Відтворені дитячими руками квіти жовто-блакитного кольору волонтери передадуть бійцям на передову, повідомляє пресслужба міської ради.

У Володимирі-Волинському діти мали нагоду цікаво та корисно провести час, навчаючись виготовляти дуже прості і разом з тим гарні квіткові вироби з картону та стрічок. Майстер-клас з виготовлення сувенірів провела бібліотекар Марія Бардась.

Захід із символічною назвою «Квітуча моя Україна» був спрямований на залучення дітей до вивчення національної культури і духовності. Маленькі володимир-волинці ознайомились і закріпили знання походження українського народу та його символіки, героїчного минулого країни. Багато інформації про шлях нашої держави до незалежності, боротьбу і визнання її самостійності вони могли почерпнути й з виставки «Живи й процвітай, моя Україно», розгорнутій в читальній залі.

Жовто-блакитні вироби своїми руками створювали юні відвідувачі бібліотеки, які навчаються у різних школах міста. Діти підійшли до завдання дуже відповідально і менш ніж за годину підготували гарні сувеніри, а також написали вітання захисникам.

За словами бібліотекаря Тетяни Островської, вироби передадуть волонтерам, які відвезуть їх військовим на передову. Організатори та учасники заходу сподіваються, що бійці, отримавши подарунки, хоч на мить забудуть про окопи та згадають про рідні уквітчані землі Волині.

Читайте також: Волинські школярі вивчали англійську у міжнародному таборі







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024