стрічка

На Горохівщині чотири амбулаторії готові до експлуатації

21 Серпня 2020, 08:42
1199

Чотири амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що розташовані в селах Печихвости, Лобачівка, Скобелка та Журавники фактично готові до здачі в експлуатацію.

Про це повідомила головна лікарка КНП «Горохівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Галиною Майко – інформують на сайті Горохівської РДА.

Нагадаємо, у районі реалізують проект Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Загальна кошторисна вартість реконструкції об’єктів становить 22,2 млн гривень. Якісними медичними послугами охоплять 10488 громадян.

Також за кошти Світового банку на всі об’єкти закупили меблі і все необхідне обладнання, комп’ютери на загальну суму понад два мільйони гривень.

У цьому році запланували капітальний ремонт Сенкевичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Розроблена проектно-кошторисна документація «Капітальний ремонт Сенкевичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вулиці Привокзальній, 69 в селищі Сенкевичівка Горохівського району Волинської області».

Читайте також: Номери телефонів сімейних лікарів та завідувачів амбулаторій Горохівського району. СПИСОК

Кошторисна вартість об’єкта –  2,3 млн гривень. Кошти на ремонт виділені з державного бюджету. Співфінансування з районного бюджету складає 230 тисяч гривень.














 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024