стрічка

Найбільше злочинів припадає на вихідні, – шацькі поліцейські

15 Серпня 2020, 11:22
1004

За минулий тиждень до Шацького відділення поліції надійшло 108 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Серед них: крадіжку велосипеда в селищі Шацьк, два випадки шахрайства, дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими особами, дві крадіжки з автотранспорту та отримання тілесних ушкоджень під час конфлікту в селі Світязь, повідомляють шацькі правоохоронці.

За цими фактами матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчі проводять досудові розслідування.

Шацькі поліцейські за тиждень склали 101 протокол (постанову) про адміністративні правопорушення, серед яких: 1 – за порушення правил щодо карантину людей, 91 – за порушення правил дорожнього руху (5 – за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння), 1 – за вчинення домашнього насильства, 1  за невиконання батьківських обов'язків, 2 – за свідомо неправдивий виклик спецслужб. 

Читайте також: Ліс, пісок та підакцизні товари: над вирішенням яких проблемних питань працюватиме новий начальник Шацьких поліцейських

Через великий наплив відпочивальників напруженими були й вихідні дні. Левова частка скоєних правопорушень припадає саме на них. Так, в цей період було зафіксовано 4 ДТП без потерпілих, здійснено 13 виїздів на повідомлення про конфлікти та бійки.

Зафіксовано три звернення про згубу дитини, усі діти були знайдені та повернуті батькам.

Читайте також: Помер 23-річний житель села Голядин, який травмувався в аварії

На Волині за добу поліцейським тричі пропонували хабарі

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024