стрічка

У Хрінниках розпочали ремонтувати дорогу

11 Серпня 2020, 07:00
1543

Будівельна техніка запрацювала у селі Хрінники, що на Демидівщині. Там ремонтують частину розбитої дороги «Лисин-Товпижин»  – три кілометри.

Ділянка включена до національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», вже за декілька тижнів її планують відремонтувати, йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Варто зазначити, що цьогоріч ремонт доріг триває за принципом маршрутизації. У пріоритеті – дороги, які пролягають до важливих соціальних об’єктів. Як розповіли в Демидівській РДА, саме цією дорогою їде шкільний автобус до опорного навчального закладу в Хрінниках.

На відремонтований автомобільний шлях з нетерпінням чекають жителі трьох сіл – Хрінники, Товпижин та Вербель.

«Це вже другий об’єкт, який реалізовується в рамках президентської програми «Велике будівництво». Також в районі реконструюють двоповерхову опорну школу у селі Малеве, там будівельники виконали вже більшу частину робіт», – розповідає в.о.голови Демидівської РДА Петро Шелест, який відвідав об'єкт та поспілкувався із будівельниками.

Загалом, нагадаємо, в рамках президентського проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині заплановано спорудження або реконструкція 5 шкіл, 5 садочків і 5 спортивних об’єктів, 7 приймальних відділень, а також 73 км доріг.

Читайте також: Демидівське училище закупило світильників на понад три тисячі гривень





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024