стрічка

У Луцьку ловили п'яного водія без прав, який в'їхав у паркан

10 Серпня 2020, 13:46
У Луцьку ловили п'яного водія без прав, який в'їхав у паркан 956
У Луцьку ловили п'яного водія без прав, який в'їхав у паркан

Небайдужі громадяни в ніч на 9 серпня повідомили луцьким патрульним, що водій транспортного засобу Chevrolet Camaro біля нічого закладу перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Через деякий час вказаний автомобіль виявили на вулиці Василя Мойсея, але водій почав набирати швидкість і намагався втекти. Про це інформує пресслужба патрульних Волині.

Під час переслідування автомобіль в'їхав у металевий паркан на вулиці Потапова. Після цього 24-річний водій-винуватець почав втікати у напрямку вулиці Винниченка. Однак вже через сто метрів його затримали за допомогою кайданок.

Як виявилося, водій не мав права керувати автомобілем, оскільки вже притягався до відповідальності за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

На водія склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ст.130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження) та винесено постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Матеріали передані на розгляд суду.

Читайте також: У Луцьку сталася смертельна аварія


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024