стрічка

На вихідних у ДТП в Ковелі травмувалася п'ятирічна дитина

10 Серпня 2020, 13:18
ДТП 1005
ДТП

За вихідні внаслідок ДТП травмувалося понад 20 людей, одна людина загинула.

Автопригоди трапилися, зокрема, у Луцьку, Ковелі, Луцькому, Любомльському, Шацькому, Ратнівському, Камінь-Каширському, Турійському районах. За усіма фактами тривають досудові розслідування. Про це інформує Національна поліція у Волинській області у Facebook.

 

У суботу, 8 серпня, на перехресті вулиць Яровиця-Набережна у Луцьку легковик «Renault Clio» зіткнувся із вантажівкою «DАF». Водій легковика загинув. За кермом Renault перебував 57-річний лучанин. Попередньо, водій не надав переваги у русі та зіткнувся з вантажівкою «DАF», під керуванням 68-річного жителя райцентру Ківерці.

Внаслідок автопригоди постраждав водій легковика. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

У неділю, на автодорозі неподалік Любомля, 32-річний житель Львівської області, керуючи автомобілем «Volkswagen», зіткнувся із автомобілем «Renault», за кермом якого перебував 28-річний житель Ковельського району. Механічні ушкодження також отримали ще два автомобілі: «Sеат» та «Audi Q5», які рухалися у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП травмувалося четверо людей, двоє із них у лікарні. А у Ковелі внаслідок зіткнення автомобілів «Volkswagen» та «BMW» травмувалася 5-річна пасажирка останнього. Постраждала відмовилась від госпіталізації. 

Загалом внаслідок ДТП за вихідні травмувалося 22 особи, одна людина загинула. За усіма фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Окрім цього, за вихідні поліцейські виявили 19 осіб, котрі керували транспортом у стані сп’яніння, на всіх склали відповідні протоколи.

Поліція Волині закликає водіїв бути дисциплінованими та дбати про безпеку на дорозі: «У жодному разі не керуйте транспортним засобом у стані сп’яніння або під впливом наркотиків. Не сідайте за кермо, якщо ви втомлені чи захворіли, вживали ліки, що знижують швидкість реакції та увагу. Будьте відповідальними, сумлінно дотримуйтеся вимог правил дорожнього руху, адже безпека на дорозі залежить від кожного».

Читайте також: Уламки автівок посеред дороги: в аварії у Рівному постраждали двоє осіб

 





 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024