стрічка

У Рожищі затримали чоловіка, який вчинив крадіжку на понад 18 тисяч гривень

08 Серпня 2020, 13:18
1070

Правоохоронці розкрили злочин на Рожищенщині через чотири години після звернення потерпілого. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. 

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

До поліції звернувся рожищанин, повідомивши, що його дім обікрали. Чоловік тривалий час перебував за кордоном, тому помітив зникнення цінних речей лише після повернення.

Невідомі викрали, зокрема, 100 доларів США, 500 євро, монети та нагороди, які колекціонував чоловік. Загальна сума збитку – понад 18 тисяч гривень.

Поліцейські ретельно оглянули будинок заявника та вилучили всі необхідні речові докази, аби встановити особу зловмисника. Оперативники вже через чотири години після надходження заяви до поліції з’ясували, що крадіжку вчинив 20-річний місцевий житель. Чоловік зізнався у вчиненні злочину, зазначивши, що гроші вже встиг витратити. Монети та нагороди у чоловіка вилучили.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: З території Цуманського лісництва хлопець викрав деревину на 11 тисяч гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024