стрічка

Пшениця врожаю 2020 року: огляд цін на Волині та Рівненщині

07 Серпня 2020, 13:00
9233

Волинські та Рівненські аграрії уже завершили збір пшениці. Врожай цього року залишає багато кращого. Багато господарів зазнали збитків через значні підтоплення полів.

Бізнес.Район зробив огляд цін на сервісі olx.ua, аби дізнатися, за скільки можна купити пшеницю цьогоріч на Волині та Рівненщині.

Вартість зерна пшениці коливається у залежності від сорту, можливостей доставлення та тонажу товару.

На Волині пшеницю продають від 4 до 8 гривень за кілограм. Зокрема найвищу ціну продавець просить за канадську дворучку.

«Пшениця першої репродукції. Канадська. Дворучка – можна сіяти на зиму та весною. Йде 2 класом. Дрібний гурт. Зібрана сухою. Луцьк. Самовивіз!» – йдеться в оголошенні.

У Рожищі пропонують забрати 12 тонн пшениці по 4 гривні за кілограм. У Боголюбах близько двох тонн пшениці готові продати за 4,8 гривні за кілограм.

Пшеницю сорту «Патрас» на Волині продають по 5 гривень за кілограм. Сорт має комплексну зимостійкість, необхідну для умов східного регіону. Придатний для раннього посіву, що практикується у східних регіонах із раннім стартом навесні. Колосовий тип сорту реалізує врожайність коштом високої озерненості колоса і маси тисячі насінин.


На Рівненщині за пшеницю 2020 року просять від 4,5 до 6,5 гривні за кілограм.

У Зорі зерно пшениці в мішках пропонують по 5 гривень.

У Клевані пшеницю з доставкою готові продати за 4,8 гривні за кілограм. Сорт «Скаген» має хороші хлібопекарські властивості. Доставка по селищі Клевань і сусідніх селах безкоштовна від 500 кілограмів. Ціна: до 1 тонни – 5 грн/кг, від 1 тонни – 4.8 грн/кг.


Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024