стрічка

Відділення анестезії Луцької міської лікарні отримало апарати штучної вентиляції легень

06 Серпня 2020, 17:18
Працівники відділення біля нових апаратів ШВЛ 1138
Працівники відділення біля нових апаратів ШВЛ

Відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Луцької міської лікарні отримало чотири апарати ШВЛ VG 70 AEONMED високого класу.

Тепер кожне з 12 ліжок має сучасний дихальний апарат. Про це повідомляють на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 

«Респіраторна терапія є надзвичайно важливим компонентом лікування важких хворих не тільки в період пандемії COVID.Майже 40% пацієнтів (хворі з політравмою, масивною крововтратою, сепсисом, важкою церебральною, дихальною, хірургічною патологією) на момент надходження у ВАІТ потребують ШВЛ, проводити яку сьогодні повноцінно неможливо без апаратів високого класу», – йдеться у повідомленні. 

Сучасні апарати ШВЛ дають змогу диференційовано проводити респіраторну терапію залежно від важкості стану хворого, обираючи найбільш комфортні для пацієнта параметри і режими. Апарати ШВЛ давно стали незамінними в роботі відділення.

«Лікарі ВАІТ неодноразово про свої спостереження і здобутки в проведенні ШВЛ доповідали на всеукраїнських і міжнародних конференціях. Нові апарати мають функцію розширеного моніторингу механічних властивостей легеневої системи хворого (можливість виконувати респіраторний рекруїтмент), що дозволяє проводити найбільш фізіологічну і безпечну ШВЛ. Лікарі відділення дякують адміністрації лікарні за спільну турботу про наших пацієнтів. Тільки професійна, командна, цілодобова робота медичного персоналу відділення забезпечує успіх в проведенні ШВЛ у важких хворих», – відзначають у лікарні.

Читайте також: Кого в Луцьку безкоштовно тестують на коронавірусу


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024