стрічка

В громадському транспорті Рівного відновили пільговий проїзд, але у визначені години

06 Серпня 2020, 12:17
790

У тролейбусах та маршрутках Рівного відновлюють пільгове перевезення.

Пільгові місця будуть доступні з 7 серпня. Таке рішення 6 серпня прийняла міська спецкомісія ТЕБ та НС. Перевозитимуть пільговиків безоплатно в транспорті у визначений час. Про це інформує Сусіпльне.

Скористатися правом на безкоштовний проїзд пільговики зможуть з 10:00 до 16:00. Відновити пільгове перевезення в громадському транспорті вирішили після того, як область потрапила до «зеленої зони».

«Ми повернулися до «громадського транспорту». Але буде обмеження, щоб пільговики їздили в той час, коли нам вигідно, а щоб люди могли доїхати на роботу. Але в кожному рішенні приписка: «поки ми в зеленій зоні», – прокоментував міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо начальник міського управління транспорту та зв’язку Володимир Пилипчук журналістам розповідав, що в маршрутках передбачено два пільгових місця, а в тролейбусах кількість пільговиків не обмежуватимуть. Чиновник зазначив, що гроші на компенсацію за проїзд у тролейбусах передбачили в міському бюджеті, а пільгові перевезення в маршрутках компенсують самі перевізники.

Читайте також: В Острозі спалили автівку директора «Рівнегазу»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024