стрічка

На Володимирщині стартував весільний челендж. ВІДЕО

05 Серпня 2020, 11:47
1031

У рамках святкування щорічного фестивалю традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я» оголосили конкурс серед користувачів соціальних мереж на краще виголошення тексту запрошення на весілля з передачею весільного віночка нареченої.

Про це інформує оргкомітет фестивалю.

Відповідно віночки передають тільки дівчата, а запрошення можуть виголошувати у кадрі крім дівчат і хлопці. Такі відеочеленджі можуть бути поширені у фейсбуці, інстаграмі й Тік ток. Авторам відеочеленджу потрібно при розміщенні  зробити позначення хештегом #український_коровай_сузір'я, і надіслати скопійоване посилання на вайбер +38 093-834-30-33.

На відео – старт-челендж переданий від Володимир-Волинського районного будинку культури до святкування 13 щорічного фестивалю традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я».

Нагадаємо, цьогоріч фестиваль «Український коровай-сузір'я» проходитиме дещо в новому форматі – без реальних глядачів, слухачів і відвідувачів.

Усі заходи відбуватимуться в реальному часі, але дистанційно: за допомогою інтернет-трансляцій в соціальних мережах, на сайтах установ-організаторів, а також за допомогою місцевого телебачення

Читайте також: Фестиваль «Український коровай-сузір'я»: новий формат, старі традиції, свіжі ідеї

Коментар