стрічка

Захватили землю й нерухомість рівнянки на чотири мільйони гривень

03 Серпня 2020, 11:51
852

Двом особам, які підробили документи та незаконно заволоділи землею та нерухомістю рівнянки, повідомили про підозру.

Рівненська місцева прокуратура повідомила про підозру двом учасникам групи у вчиненні кримінальних правопорушень за фактами шахрайства в особливо великих розмірах та підробленні документів, які подаються для державної реєстрації юридичної особи. Їх підозрюють у тому, що вони, організували схему заволодіння двома об’єктами нерухомості та чотирма земельними ділянками загальною вартістю понад 4 мільйони гривень. Про це інформують в пресслужбі прокуратури Рівненщини.

Правоохоронці встановили, що підозрювані ще у 2017 році, по підроблених документах, через ряд державних реєстраторів та нотаріусів створили фіктивне товариство, в статутний капітал якого незаконно внесли майно рівнянки, яке потім реалізували на підставних осіб.

За ініціативи прокуратури Рівненським міським судом на земельні ділянки та нерухомість наклали арешт та заборону на вчинення реєстраційних дій. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, слідчим шляхом перевіряється причетність інших учасників групи до вчинення вказаних злочинів.

Якщо доведуть їх вину, то їм загрожує від п'яти до дванадцяти років, з конфіскацією майна.

Читайте також: Пограбування на мільйон: рівненські патрульні затримали грабіжників

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром