стрічка

Штовхав об стіну головою та бив ременем: чоловіка з Любомльщини судили за домашнє насильство

03 Серпня 2020, 12:40
Домашнє насильство 1191
Домашнє насильство

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за сімейне насильство.

Про це йдеться в постанові суду від 16 липня.

Чоловік 1 червня близько 18:00 за місцем свого проживання в селі Бірки Любомльського району вчинив насильство в сім`ї відносно двох своїх малолітніх падчерок: ображав нецензурними словами, штовхав об стіну головою, бив ременем, різкою, заподіявши шкоду їх фізичному та психічному здоров`ю, чим вчинив правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 1732 КУпАП.

Читайте також: Цілодобово і анонімно: запрацювала гаряча лінія для постраждалих від домашнього насильства

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена його особистими поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, листом Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, письмовими поясненнями свідків, рапортом інспектора Любомльського відділу поліції.

Враховуючи характер правопорушення та особу порушника, стягнення на нього слід накласти у вигляді громадських робіт.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 1732 КУпАП, і за цим законом наклав на нього стягнення у вигляді 40 годин громадських робіт. Також потрібно сплатити в користь держави 420 гривень судового збору.

Читайте також: На Любомльщині до закладів соцзахисту влаштували трьох дітей, які зазнали домашнього насильства

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром