стрічка

Рівнянина п'ять разів судили за знущання над матір'ю

03 Серпня 2020, 06:00
737

У Рівненському міському суді розглянули кримінальне провадження щодо рівнянина, який регулярно вчиняв насильство проти рідної матері. 

В період часу з 15 лютого 2019 року по 25 лютого 2020 року чоловік удома знущався з матері 1951 року народження, що призвело до її психологічних страждань. Про це Район.Рівне стало відомо із матеріалів справи у Єдиному реєстрі судових рішень. 

Чоловіка неодноразово притягували до адміністративної відповідальності – його судили чотири рази за статтею про насильство, він заплатив 3400 гривень штрафу. 

Однак 15 лютого цього року вчергове накинувся на матір з нецензурними виловлюваннями, криками та погрозами. Внаслідок цього жінка зазнала психологічних страждань, що спровокувало втому, фізичний дискомфорт, негативні переживання, втрату повноцінного сну та відпочинку, емоційну невпевненість та втрату позитивних емоцій.

Причиною конфліктів жінка назвала поділ спадщини та побутові непорозуміння. Сусіди характеризували чоловіка з негативного боку. 

У суді рівнянин визнав свою провину та щиро розкаявся. Врахувавши всі пом'якшувальні та обтяжувальні обставини, суддя вирішив притягується чоловіка до відповідальності у виді обмеження волі, звільнивши його від відбування призначеного покарання з випробуванням.

Таким чином два роки позбавлення волі замінили 1,6 року іспитового терміну з необхідністю з'являтись у відповідно органи та не виїжджати за межі країни без попередження.

Читайте також: Судили чоловіка, що знайшов у полі біля Шубкова канабіс та зберігав його удома

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024