стрічка

У Звірівському лісогосподарстві на Ківерцівщині знімали шоу з Лесею Нікітюк

31 Липня 2020, 15:00
Леся Нікітюк 2573
Леся Нікітюк

Представники Лесі Нікітюк звернулися до державного підприємства «Лісомисливське господарство «Звірівське» для зйомок нового сезону авторського тревел-шоу «Le Маршрутка».

Зйомки відбулися 30 липня. Про це сповістили на сторінці Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства у Facebook.

«Леся Нікітюк зізналася, що мега-приємно вражена усім. До колективу підприємства зірка приїхала з короваєм. Жартувала, спілкувалася, каталася на конях, годувала їх, фотографувалася на згадку. Подякувала за презентовану лісівниками продукцію – меди, варення, соки, гриби. Дегустувала страви з лісового ресторану «YAVIR». Ну і… Про головне – у Le Маршрутці», – йдеться у дописі.

Лісівники подякували знімальній команді за візит.

«До нас обіцяли повернутися і розповісти про інші унікальні туристичні локації, створені лісівниками Волині. Телеведуча «Нового каналу» сказала, що волинські лісівники круті у своїй справі!!! Як і знімальна група Le Маршрутки. P.S. Щиро вдячні усій команді Лесі Нікітюк – за гарні враження, досвід, справжні емоції», – додали у «Лісомисливському господарстві «Звірівське».









 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024