стрічка

Рятувальникам Вараша подарували водолазне спорядження. ФОТО

24 Липня 2020, 09:30
766

Для рятувальників Вараша депутат Верховної ради подарував водолазне спорядження та відвідав тренування ліквідації пожежі на макеті блочного трансформатора.

У четвер 23 липня народний депутат Верховної Ради України Віктор М’ялик разом із начальником Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергієм Круком та заступником начальника ГУ з оперативного реагування Ігорем Михальчуком з робочим візитом відвідали пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Рівненській області, а саме: ДПРЗ-2 з охорони Рівненської АЕС та 12 ДПРЧ ДПРЗ-6 міста Вараш. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Під час візиту представники делегації побували на навчальних заняттях рятувальників. Які вдосконалювали свої навички, щодо ліквідації надзвичайної ситуації на макеті блочного трансформатора, що розташований на базі навчального полігону 22 ДПРЧ ДПРЗ-2.

Також у спортивно-оздоровчому комплексі ДПРЗ-2 відбулась демонстрація професійної майстерності рятувальників у міжнародному форматі FCC (Firefighter Combat Challenge).

Читайте також: Дубенські рятувальники провели нічні заняття у багатоповерхівці

Наступним етапом зустрічі Сергія Крука та Віктора М’ялика з особовим складом 12 пожежно-рятувальної частини шостого державного пожежно-рятувального загону у Вараші. Сюди народний депутат привіз та подарував комплект водолазного спорядження для проведення пошуково-рятувальних робіт на водоймах.

Також рятувальники з охорони Рівненської АЕС та міста подарували йому пам’ятну пожежну сокиру та раритетну каску пожежного.

Читайте також: Дубно: рятувальники продовжують тренувати навички гасіння пожеж у багатоповерхівках





 

Коментар