стрічка

У Любешівському районі послабили карантин

19 Липня 2020, 08:00
Засідання комісії 1042 Джерело: lbsadm.gov.ua
Засідання комісії

На Любешівщині дозволили роботу розважальних закладів і суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування.

Відбулося чергове засідання місцевої регіональної комісії з питань техногенної й екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому йшлося про послаблення карантинних заходів на території Любешівського району. Про це повідомляє відділ правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату райдержадміністрації.

Заслухавши інформацію завідувачки районного відділення Волинського обласного лабораторного центру Олени Іванчук про стабілізацію на Любешівщині ситуації щодо захворювання коронавірусом, комісія прийняла рішення про послаблення на території району карантинних обмежень.

Зокрема, дозволили роботу розважальних закладів (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з 7:00 до 23:00 за умови дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 02 червня 2020 року, зняти також обмеження щодо встановленого особливого режиму в’їзду, виїзду з території села Ветли громадян і транспортних засобів.

Читайте також: У Ветлах одужали всі захворілі на COVID-19 мешканці

Коментар