стрічка

У Луцьку під прокуратурою страйкує мешканець Кам'янця-Подільського

15 Липня 2020, 13:40
Під прокуратурою страйкує чоловік 898
Під прокуратурою страйкує чоловік

Під будівлею обласної прокуратури Волині страйкує чоловік з міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області Євген Шаповаленко.

Він розповідає, що страйкує проти виконавчої служби Волині, яка, на його переконання, блокує роботу громадян. До прокуратури ж чоловік прийшов, аби звернути увагу не бездіяльність виконавчої служби. Про це пише ВолиньPost.

За словами Євгена Шаповаленка, у нього виникли проблеми із переоформленням на себе пасажирського мікроавтобуса, який він купив в іншого громадянина. Чоловік каже, що попередній власник мікроавтобуса у 2019 році мав проблеми через перевезення сиру через кордон. Через перевищення встановленого ліміту відкрили провадження, 360 кілограмів твердого сиру конфіскували.

«Він сплатив штрафи, був на суді. Віддав сир в користь держави. Але виконавча служба Волині не може закрити провадження і забрати людину з реєстру боржників, поки вони цей сир не утилізують або не продадуть. Для цього має бути створена комісія… А я – заручник ситуації. Бо я оплатив людині повну суму, поїхав переоформити автомобіль, але не зміг через незакрите провадження. Хоча ту людину навіть особисто не знаю», – розповідає чоловік.

Каже, що у телефонному режимі посадовці виконавчої служби Волині повідомили йому, що ситуація триватиме ще деякий час, скільки саме – їм невідомо.

Тож чоловік не може переоформити транспорт на себе і використовувати його за призначенням. Каже, не поїде з Луцька, поки не буде відповідної реакції з боку виконавчої служби Волині та обіцяє розпочати голодування.

Читайте також: В президентській пресслужбі тепер сидять «фсбшні» тітушки, – Оксана Забужко про ситуацію з «Луцькою областю»


 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024