стрічка

Судили уродженця Кривого Рогу, який на Волині побив співмешканку

11 Липня 2020, 13:15
942

Турійський районний суд розгляну кримінальне провадження про обвинувачення уродженця Кривого Рогу Дніпропетровської області, який на Турійщині побив співмешканку.

Про це йдеться у вироку суду від 9 липня.

Обвинувачений 18 грудня 2018 року близько 18:00, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, за місцем проживання, на ґрунті побутового конфлікту під час суперечки умисно двічі вдарив кулаком в обличчя співмешканку, чим заподіяв їй тілесні ушкодження у вигляді гематом обличчя, які належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Допитаний у судовому засіданні чоловік винуватим себе в пред'явленому обвинуваченні визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся і розповів, що проживає разом із потерпілою. Ввечері 18 грудня 2018 року між ними виник конфлікт, під час якого він двічі вдарив її по обличчю. Вказував, що шкодує про вчинене, з потерпілою примирився та більше такого не допустить. Просив суворо не карати.

Потерпіла у судове засідання не з'явилася, хоча про дату, час і місце розгляду справи належним чином повідомлялася. Про причини неявки суд не повідомила.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України, та призначити йому 850 гривень штрафу.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024