стрічка

Як у селі під Луцьком готуються до приїзду президента. ФОТО, ВІДЕО

08 Липня 2020, 22:23
Як у Крупі готуються до приїзду президента 2175
Як у Крупі готуються до приїзду президента

У селі Крупа Луцького району готуються до приїзду президента України. Нині ремонтники латають ями на дорогах, комунальники косять траву, а дорожники ремонтують знаки.

У четвер, 9 липня, з робочим візитом на Волинь приїде Володимир Зеленський. За попередньою інформацією один із об’єктів, які відвідає гарант – дитячий садок у селі Крупа Луцького району. Про це інформує «Суспільне».

Керівник дільниці експлуатації доріг Петро Музичук розповів, що на латання ям пішло 4 тонни асфальту. Робітники малюють пішохідні переходи та встановлюють дорожні знаки.

«Казали, не відпустять, доки все не зробимо. Дві зупинки ще є. Ще треба три намалювати переходи і 6 знаків», – розповів один з працівників.

Заступник начальника управління - начальник планово-технічного відділу управління капітального будівництва Волинської ОДА Василь Козак зауважує, що роботиу Крупі не пов’язані з приїздом Володимира Зеленського.

«Була заявка від мешканців цієї сільради про те, що ямковим ремонтом потрібно зайнятися. Ми відновили ямковий ремонт і на прохання їх встановили знаки та перехід», – каже Василь Козак.

Дитсадок, який має відвідати президент, ще не зданий в експлуатацію. Він розрахований на 105 дошкільнят. Завершити будівництво мають до першого вересня. Нині біля закладу робітники прибирають територію довкола, працюють над внутрішнім оздобленням приміщень.

Нагадаємо, офіційно про приїзд Зеленського повідомили у середу, 8 липня.


Читайте також: На будівництво волинських доріг виділять 1,7 мільярда гривень

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром