стрічка

Рівненщина: під колеса автівок втрапило двоє нетверезих пішоходів

06 Липня 2020, 14:29
923

Двоє нетверезих пішоходів потрапили під колеса автівок у селі Руда-Красна та на перехресті між селами Олександрія та Пухова. 

Обидві автопригоди трапились у неділю, 5 липня. Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненської області. 

Полісмени встановили, що в селі Руда-Красна 54-річний водій автомобіля «Toyota Avensis» близько 22:00 допустив наїзд на 47-річного місцевого жителя, який ішов краєм проїзної частини. Унаслідок ДТП потерпілого пішохода із закритою черепно-мозковою травмою, переломами, травмами внутрішніх органів та запахом алкоголю госпіталізували до лікарні.


А вже через пів години поліцейські оформляли автопригоду на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів». Там на перехресті між селами Олександрія та Пухова під колеса фургона «Peugeot Expert» під керуванням 43-річного рівнянина потрапив 46-річний житель села Олександрія. Чоловік перетинав дорогу поза межами пішохідного переходу. Потерпілого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, із політравмою доставили до медзакладу.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. Відповідно до результатів освідування водії були тверезі.

Читайте також: Поблизу Рівного керманич підводи зіткнувся з вантажівкою

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024