стрічка

У Рожищі в поляка вкрали автомобіль

06 Липня 2020, 13:51
1099

Поліцейські  знайшли  викрадача автомобіля у Рожищі. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Ввечері 5 липня до поліції звернувся 46-річний громадянин Республіки Польща, який нині проживає у місті Рожище. Чоловік повідомив, що ключі від його автомобіля Peugeot 607 викрала невідома особа ще у суботу по обіді, а згодом незаконно заволоділа автотранспортним засобом. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Працівники сектору кримінальної поліції та слідчо-оперативна група Рожищенського відділу поліції спільно із патрульними поліцейськими під час проведення оперативно-розшукових заходів виявили, що викрав авто 29-річний місцевий житель, раніше судимий.

Автомобіль вилучили та повернули власнику.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Крадію загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024