стрічка

Діти з Княгининівської громади отримали комп'ютери

05 Липня 2020, 12:09
Діти з Княгининівської громади отримали комп'ютери 784
Діти з Княгининівської громади отримали комп'ютери

Дев’ятнадцятьом родинам, у яких проживає понад 50 неповнолітніх дітей, подарували комп’ютери.

Проєкт «Доступне навчання кожній дитині» здійснюється за підтримки благодійного фонду родини Загорій.

Стрімке поширення коронавірусної інфекції, закриття навчальних закладів, впровадження дистанційної форми навчання, звернення мешканців Княгининівської громади за допомогою до громадської організації «КнягинАТО» – спонукало до створення благодійного проєкту «Доступне навчання кожній дитині».

До хорошої справи долучилося два луцьких магазини комп’ютерної техніки, які допомагають недоукомплектованою технікою, а волонтери своїми силами приводять її до ладу. Купують монітори, клавіатури та мишки.

За два місяці реалізації проєкту комп’ютерну техніку вже отримали дев’ятнадцять родин. Тепер їм буде доступне дистанційне навчання у школі, якщо карантин продовжать ще й у вересні. У кожної із цих родин своя особлива історія. Комусь бабуся замінила живих батьків і стала опікуном, у когось дідусь за маму й тата, в інших дітей батько загинув під час неоголошеної війни на Сході.

Щоб отримати комп’ютер, є одна умова – треба добре вчитися. Діти із радістю пообіцяли, що виконають це завдання у наступному навчальному році.

Громадська організація Княгининівської спілки учасників АТО «КНАТО» закликає створювати та реалізовувати подібні проєкти і в інших громадах Волині та України та планує продовжувати робити хороші справи для дітей і не тільки.

До слова, на прохання громадської організації «Ковельська міськрайонна організація У.Б.Д. на сході України» один ноутбук передали багатодітному учаснику АТО, який п’ятий рік захищає кордони України.











Читайте також: На реконструкцію приймального відділення Волинської обласної лікарні витратять 22 мільйони гривень

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024