стрічка

На реконструкцію приймального відділення Волинської обласної лікарні витратять 22 мільйони гривень

05 Липня 2020, 08:00
Волинська обласна клінічна лікарня 1043
Волинська обласна клінічна лікарня

Цьогоріч у Волинській області запланували реконструкцію семи приймальних відділень опорних лікарень, зокрема Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це 4 липня розповів міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов на пресконференції під час робочого візиту в обласну лікарню.

Олексій Чернишов розповів, що в рамках проєкту «Велике будівництво» на реконструкцію приймального відділення Волинської обласної клінічної лікарні запланували 22 мільйони гривень. Роботи фінансуватиме уряд спільно з місцевою владою. За словами міністра, реконструкцію планують завершити у жовтні. Проте точний термін буде відомий, коли укладуть угоди за тендерами.

«Я в цілому задоволений підготовкою Волинської облдержадміністрації до втілення проєкту. Вже розробили проєктно-кошторисну документацію, визначили підрядників, тривають тендерні процедури», – додав урядовець.

Також Олексій Чернишов зазначив, що там, де це було потрібно, погодили співфінансування проєктів реконструкції приймальних відділень із місцевими бюджетами.

Читайте також: Волинським медзакладам виділили додаткові кошти

Коментарі
06 Липня 2020, 00:40
Давно пора. В нас зазвичай приймальні відділення лікарень так виглядають, що просто страшно туди потрапляти... Єдине хочеться вірити, що ці кошти (немалі!) дійсно буде витрачено з користю і реконструкція позитивно вплине і на роботу медперсоналу і на пацієнтів.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024