стрічка

Призначили нового керівника «Любешівагролісу»

03 Липня 2020, 11:40
Володимир Фесик 1949 Джерело: ВОУЛМГ
Володимир Фесик

Директором лісгоспу став уродженець Любешівщини.

3 липня в Любешеві начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко представив колективу ДП СЛАП «Любешівагроліс» нового директора. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці ВОУЛМГ.

Ним став Володимир Фесик, який до цього працював на посаді лісничого підприємства.

Новопризначений директор – уродженець села Рудка Любешівського району. У 2007 році закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Лісове господарство». Трудову діяльність розпочав того ж року інженером охорони та захисту лісу державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство». Працював також на посадах інженера лісових культур, помічника лісничого Великоглушанського лісництва, в.о. лісничого Залізницького лісництва, лісничим Дольського лісництва.

У серпні 2012 став головним лісничим державного підприємства «Маневицький лісгосп». У квітні 2013 переведений на посаду головного лісничого державного підприємства «Поліське лісове господарство». З квітня 2015 –  на посаді лісничого Залізницького лісництва державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Любешівагроліс».

Читайте також: Директор «Любешівагролісу» відзначив ювілей

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024