стрічка

Рожищенська міська рада купила сміттєвоз за 1,2 мільйона гривень

02 Липня 2020, 17:23
1160

Сміттєвоз Volvo FL 280 за 1 199 000 гривень поповнив автопарк комунального підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради».

Машину доставили у середу, 1 липня. Про це повідомили на сайті органу місцевого самоврядування.

Спецавтомобіль із заднім завантаженням призначений для механізованого та ручного завантаження з євроконтейнерів твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Гроші на придбання автомобіля виділили з бюджету Рожищенської міської ради.

«Сміттєвоз придбали для обслуговування приватного сектору. Часто-густо комунальникам доводиться підіймати чималенькі мішки зі сміттям від приватних будівель. Тому вирішили придбати європейський автомобіль, який «думає» в першу чергу за людей. Так, він вживаний, тому що новий вартує дуже дорого. Радіємо за Дільницю благоустрою та сподіваємося, що спецавтомобіль буде корисним для комунальників та служитиме для громади», – наголосив Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

За словами посадовця, лад у місті залежить і від зміцнення автопарку комунальних підприємств. Тому протягом останніх років Рожищенська міська рада значно посприяла закупівлі спецтехніки для Дільниці благоустрою та Підприємства житлово-комунального господарства.

Зокрема, за кошти міської ради придбали екскаватор, вишку АГП-21, буси для господарських потреб, сміттєвоз, трактор МТЗ із причепом та навантажувачем, піскорозкидач, грейдер, відремонтовані Т16, Камаз, придбали нові бочки на АС машини та інше.

«Сьогодні комунальні підприємства, на мою думку, виконують свою роботу добре. Можливо, не завжди все вдається зробити миттєво, як цього хотілося б, причиною є і людський фактор, і економічний, але послуги громаді надаються, місто є чистим, прибраним, з вивезеним сміттям. Це, перш за все, дякуючи тим людям, які щоденно працюють й тим, які свідомо хочуть, щоб наше місто ставало кращим. Тому ще раз прошу кожного рожищанина пам’ятати істину: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – додає міський голова.

Своєю чергою керівник Дільниці благоустрою Юрій Міщук подякував В'ячеславу Поліщуку та депутатам міськради за співпрацю й додав, що придбання такої спецтехніки дозволить комунальному підприємству значно підвищити якість роботи зі збирання та вивезення твердих побутових відходів у місті.








Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром