стрічка

Луцького наркоторговця посадили під домашній арешт

27 Червня 2020, 16:50
Луцького наркоторговця посадили під домашній арешт 1029
Луцького наркоторговця посадили під домашній арешт

Зловмисник тривалий час збував наркотики в особливо великих розмірах.

У підозрюваного вилучили кілограм PVP «Альфа» та інші психотропи і наркотики. Йому загрожує, зокрема, до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Про це інформує пресслужба поліції області.

Наркоторговця, 21-річного лучанина, затримали співробітники управління протидії наркозлочинності в області спільно із працівниками Луцького відділу поліції. Волинянин тривалий час збував наркотики та психотропи на території міста. 

Під час затримання та у результаті проведеного санкціонованого обшуку у нього поліцейські вилучили кілограм PVP «Альфа», понад 100 грамів амфетаміну, 11 грамів метамфетаміну, таблетки «Ecstasy», 100 грамів суцвіття рослин коноплі та понад 100 готових до продажу закладок із психотропними речовинами та наркотичними засобами. 

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах.

Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. 

Зловмисникові загрожує від дев'яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Читайте також: У Луцьку затримали молодиків, які побили студентів і погрожували пістолетом


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024