стрічка

Начальник водоканалу відсудив у Ковельської міськради премію

27 Червня 2020, 12:46
905

Оголосили рішення у справі позову начальника «Ковельводоканалу» до Ковельської міської ради.

Рріч у тому, що міський голова Олег Кіндер не погодив преміювання начальника Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» Юрія Рибачка за підсумками роботи за 4 квартал 2019 року та за 2019 рік. Про це пише Ковель media.

Керівник комунального підприємства обурився та подав на свого роботодавця до суду і виграв справу.

Міську владу в судовому засіданні представляв заступник начальника юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Андрій Назарчук, представником позивача була адвокатка Надія Клімук.

«Зобов’язати Ковельську міську раду повторно вирішити питання погодження преміювання Рибачка Ю. І., як керівника (начальника) Ковельського управління водопровідно каналізаційного господарства «Ковельводоканал» за підсумками роботи за 4 кв. 2019 р. та за 2019 р. відповідно до звернення про преміювання керівника підприємства на результатами роботи за 4 кв. 2019 р. та звернення про преміювання керівника підприємства на результатами роботи за 2019 р. – у суворій відповідності з умовами контракту з керівником підприємства, що є в міській комунальній власності, від 16.05.13 р., що був укладений між Ковельською міською радою Волинської області та Рибачком Ю. І., із послідуючими змінами та доповненнями до нього, що були чинними за станом на 01.01.20 р.», – йдеться у рішенні суду.

Головуюча у справі суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк вирішила стягнути з Ковельської міської ради в дохід держави 840 гривень судового збору, а також на користь Юрія Рибачка 6000 гривень судових витрат на професійну правничу допомогу.

Начальник водоканалу ще просив стягнути з міської ради 10 тисяч гривень моральної шкоди, але під час судового засідання адвокатка заявила клопотання від свого підзахисного про відмову від цього відшкодування.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024