стрічка

Пожежу на Володимирщині рятувальники гасили майже дві години. ФОТО

26 Червня 2020, 11:30
Пожежа 1264
Пожежа

У селі Заріччя, Володимир-Волинського району, 25 червня сталася пожежа. Ліквідувати займання рятувальникам вдалося після 21.00.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України у Волинській області.

25 червня о 19:31 надійшло повідомлення про пожежу в нечинній триповерховій будівлі в селі Заріччя Волинської області. За викликом до місця події виїхали чергові варти 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста  Володимир-Волинський, 5-ї ДПРЧ міста Нововолинська, 17-ї ДПРЧ смт Турійськ, 18-ї ДПРЧ смт Іваничі, команда пожежної охорони військової частини та комбінату хлібопродуктів.

На момент прибуття підрозділів служби «101» вогонь повністю охопив дах будівлі, площа пожежі складала близько 1000 м квадратних.

Для гасіння пожежі рятувальники провели бойове розгортання і подали на приборкання вогню загалом 6 водяних стволів, в тому числі за допомогою автодрабини, а також для недопущення розповсюдження вогню на нижні поверхи в складі ланки газодимозахисної служби. Керівництво гасіння пожежею здійснював заступник начальника Управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Костянтин Романчук.

Пожежу вдалось локалізувати о 20:59, ще через 15 хвилин ліквідувати.

На місці події було зосереджено 7 одиниць техніки, понад 30 вогнеборців, оперативно-координаційний центр Управління ДСНС області.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, приміщення ресторану перебуває у приватній власності, кілька років тому виставляли на продаж. Саму будову перекрили, в ній замінили вікна, але за призначенням її так і не використовували.

Слід зауважити, що за кілька метрів від приміщення знаходяться приватні обійстя.

Колись у цьому приміщенні знаходився найбільший ресторанний комплекс на Володимирщині.

Читайте також: Неподалік Володимира-Волинського горить колишній ресторан





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024