стрічка

Занизили вартість в 20 разів: через «Ягодин» незаконно везли товарів на 37 мільйонів гривень

23 Червня 2020, 15:44
Через «Ягодин» незаконно везли товару на 37 мільйонів гривень 1061
Через «Ягодин» незаконно везли товару на 37 мільйонів гривень

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби запобігли незаконному ввезенню друкованої продукції на суму понад 37 мільйонів гривень.

В зону митного контролю митного поста «Ягодин» заїхав вантажний автомобіль, в якому, відповідно до поданих до митного контролю документів, переміщується друкована продукція торговельної марки «Oxford», загальною вартістю 1,9 мільйона гривень. Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

Під час проведення повного митного огляду працівниками митниці виявили інший пакет товаросупровідних документів, які знаходилися у вантажних місцях з товаром, відповідно до яких вартість становила понад 37 мільйонів гривень.

Таким чином, громадянин України, директор підприємства отримувача через водія вантажного транспортного засобу вчинив дії, спрямовані на переміщення через «Ягодин» на територію України товару загальною вартістю 37,02 мільйони гривень з приховуванням від митного контролю документів, що містять відомості, необхідні для визначення митної вартості самих товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 100% суми несплачених платежів.

Читайте також: На «Ягодині» вилучили незадекларовану гідравлічну лебідку вартістю понад 200 тисяч




 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024