стрічка

У Луцьку внесли зміни до бюджету: яких сфер це стосується

15 Червня 2020, 15:57
У Луцьку внесли зміни до бюджету: яких сфер це стосується 867
У Луцьку внесли зміни до бюджету: яких сфер це стосується

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова доповіла, що понад 267 тисяч гривень коштів депутатського фонду розділили між управліннями освіти та охорони здоров’я, а також департаментами житлово-комунального господарства та сім’ї, молоді та спорту.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Окрім того, здійснили перерозподіл видатків бюджету міста. Зокрема, управлінню освіти зменшили поточні видатки на предмети, матеріали у закладах дошкільної освіти у сумі 8 тисяч гривень та спрямували на капітальні видатки для придбання газонокосарки для ЗДО №20 у зв’язку з тим, що ціна вартості одиниці товару перевищує 6 тисяч гривень Управлінню охорони здоров’я збільшили поточні видатки КП «Луцька міська клінічна лікарня» на придбання реактивів для проведення імуноферментних аналізів у сумі 107,5 тисяч гривень за рахунок капітальних видатків на придбання аналізаторів.

Також депутати зменшили видатки на надання субвенції обласному бюджету для КП «Волинська обласна клінічна лікарня» на заходи по боротьбі з коронавірусом в сумі 5 мільйонів гривень департаменту фінансів та бюджету.

Разом з тим департаменту житлово-комунального господарства збільшили поточні видатки на фінансову підтримку ДКП «Луцьктепло» на оплату за розподіл природного газу АТ «Волиньгаз» в сумі 4 мільйони гривень та на оплату за розподіл електричної енергії ПрАТ «Волиньобленерго» в сумі одного мільйона гривень.

Також збільшили видатки на капітальний ремонт зупинок громадського транспорту в сумі 550 тисяч гривень за рахунок зменшення поточних видатків на придбання малих архітектурних форм.

Депутати також зменшили обсяг резервного фонду бюджету в сумі 263, 9тисяч гривень та спрямували департаменту житлово-комунального господарства 65 тисяч гривень на оплату послуг з проведення дезінфекційних заходів для КП «ЖКП №3» та департаменту муніципальної варти 149 тисяч гривень на поточні видатки для відшкодування збитків з пошкодження маніпулятора та екскаватора, які використовувалися для робіт з демонтажу і управлінню капітального будівництва 49, 5 тисяч гривень на капітальний ремонт покрівлі сцени Палацу культури міста Луцька.

Читайте також: 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024