стрічка

«Мавр може піти»: як штаб «Голосу» на Волині відреагував на вихід Вакарчука з партії

11 Червня 2020, 16:54
2074

Народний депутат від «Голосу» Святослав Вакарчук заявив про складання мандату нардепа.

Про це повідомив Вакарчук на брифінгу – пише Українська правда.

Обгрунтовуючи своє рішення Вакарчук зазначив, що вважає свою місію частково виконаною: привів прекрасну фракцію у парламент: нових професійних порядних людей. Однак тепер її завершено. В його подальших планах – освітній проєкт.

За словами Вакарчука, «Голос» – хоч і невелика, але дуже впливова фракція в парламенті.

Він поскаржився також, що на нього «персонально ллють лайно та дискредитують». За його словами, це і «вороги України», і «корупціонери, які хочуть поставити його в один ряд із собою», і так звані «товариші, яким здається, що «Голос» хоче присвоїти собі звання найбільших українських патріотів у парламенті». І все це почалося після того, як Вакарчуку, мовляв, приписали президентські амбіції.

На уточнююче запитання журналістів, чому він зробив це напередодні місцевих виборів, фактично «закопуючи рейтинг партії в землю». Вакарчук зазначив, що на його думку «Голос справиться з будь-якими викликами і все буде добре».

На Волині ж таке рішення Вакарчука вважають «сильним ходом». Про це у коментарі Район.in.ua зазначив Віктор Левандовський, координатор партії «Голос» у Волинській області.

«Сильний хід. На відміну від старих партапаратчиків, наша команда має і демонструє здатності швидкої реорганізації. Вакарчук пропускає вперед активних, делегує. Кожен керівник прагне вийти на восьмий рівень управління: коли тебе не видно, а справа твоя розвивається. Це рівень. Шиллер в драмі сказав: «Der Mohr hat seine Arbeit getan, der Mohr kann gehen (мавр зробив свою справу, мавр може піти). Основне – йти вгору, розвиватися, брати вершини. Так ми розуміємо наш шлях», – прокоментував Віктор Левандовський.

До слова, замість Вакарчука до парламенту проходить 19 номер у партійному списку - 31-річна Аліна Свідерська.

Нагадаємо, у кінці березня Вакарчук відійшов від керівництва партії «Голос». Їі очолила Кіра Рудик.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024