стрічка

Комунальника сарненської фірми оштрафували, бо сів п'яним за кермо

09 Червня 2020, 16:00
1231

Суддя Сарненського районного суду Рівненської області Борис Слободянюк розглянув матеріали, що надійшли від Сарненської поліції про притягнення до адміністративної відповідальності тракториста комунального підприємства «Екосервіс».

Інцидент мав місце 17 квітня о 12:37 на автодорозі села Люхча – села Дубки. Чоловік керував трактором марки МТЗ-82.1, перебуваючи «під мухою». Про це виданню Район.Сарни стало відомо з судових документів оприлюднених 5 червня.

Правоохоронці у присутності двох свідків провели огляд на місці зупинки водія за допомогою газоаналізатора «Alcotest №6810». Порушник в судове засідання не з'явився, хоча про дату та час розгляду справи був повідомлений належним чином.

Суд на підставі досліджених доказів прийшов до висновку, що з метою подальшого виховання особи, постановив застосувати адміністративне стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Суд визнав тракториста винним в адмінправопорушенні. Та наклав штрав в розмірі 10,2 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також чоловік має оплатити судові витрати в сумі 420 гривень судового збору.

Читайте також: Поблизу Чудля горіла повітряна електроустановка

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024