стрічка

У Маневицькому районі під час бійки чоловік отримав черепно-мозкову травму

06 Червня 2020, 16:47
У Прилісному під час бійки чоловік отримав черепно-мозкову травму 1120
У Прилісному під час бійки чоловік отримав черепно-мозкову травму

Уродженець села Жовтневе, що у Київській області, у нетверезому стані через особисту неприязнь умисно побив чоловіка.

Це сталось поблизу зупинки громадського транспорту по вулиці Центральній у селі Прилісне. Спочатку порушник бив «опонента» по обличчя, згодом повалив потерпілого на землю, гамселячи кулаками, та декілька разів ударив ногами в ділянку голови, тулуба та рук. Про це повідомили у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Потерпілий отримав тілесні ушкодження, згідно з висновком судово-медичного експерта, у вигляді закритої черепно-мозкової травми: струс головного мозку, закритий перелом кісток носа, що спричинили короткочасний розлад здоров`я; підшкірні гематоми на обличчі та крововилив.

Порушник свою вину визнав повністю та підтвердив, що того дня перебував у стані алкогольного сп`яніння. У вчиненому щиро розкаявся та просив суворо не карати.

У Маневицькому районному суді чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, яке передбачили у частині 2 статті 125 КК України й призначити йому покарання у виді штрафу 1700 гривень.

Нагадаємо, що під час конфлікту 52-річна жителька села Старосілля заподіяла тяжкі тілесні ушкодження 67-річній мешканці Колок, що спричинили смерть потерпілої.

Читайте також: У Колках оштрафували нетверезого водія на 10 тисяч гривень

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024