стрічка

На Любомльщині хочуть відремонтувати дорогу через Столинські Смоляри

05 Червня 2020, 09:38
Ремонтуватимуть дорогу 1710
Ремонтуватимуть дорогу

Автомобільну дорогу від Адамчуків до Залісся у Шацькому районі, ремонтуватимуть цього року в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Шлях, що йде вздовж кордону з Республікою Польща від села Старовойтове до селища Шацьк та має значне стратегічне значення для області, оглянув 3 червня в рамках робочої поїздки голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Зокрема, на відрізок протяжністю понад 11 кілометрів цьогоріч передбачено близько 80 мільйонів гривень. Нині вже виготовлена проєктно-кошторисна документація, тож голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, спілкуючись із представниками місцевої влади, зазначив, що до роботи приступлять відразу як завершать усі процедури, передбачені законодавством, аби завершити ремонт до настання низьких температур.

Своєю чергою депутат обласної ради Юрій Гупало та голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук звернулися до очільника області із пропозицією скоригувати проєкт ремонту автошляху та прокласти його через населені пункти. Нині у проєкті затверджено відрізок, що йде уздовж кордону.

Як повідомив Володимир Крижук, хочуть прокласти дорогу через Столинські Смоляри. Тому сільська рада вже розпочинає коригування проєкту дороги саме через село Столинські Смоляри.

Тому Юрій Погуляйко доручив місцевій владі якомога швидше виготовити проєктно-кошторисну документацію на відрізок, що проходитиме через населений пункт, та надати його в обласну державну адміністрацію.

«У нас до червня на виконання доручення Президента України щодо будівництва та ремонту доріг в державі, є можливість надати додатковий перелік доріг з готовою проєктно-кошторисною документацією, на ремонт яких планують дати додаткове фінансування. Тому підготуйте ПКД і надайте нам, а ми зробимо все можливе, аби зробити обидва напрямки», – відзначив голова ОДА.

Читайте також: У Любомлі відремонтують дорогу за 3,2 мільйона гривень





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024