стрічка

Колишній ківерцівський лісівник, якого затримали на хабарі, мав три догани за дисципліну

02 Червня 2020, 18:00
Затримання лісівника 1259
Затримання лісівника

Чоловік, якого напередодні у Луцьку затримали на хабарі, – колишній працівник Ківерцівського лісового господарства. Це підтвердила речниця обласного управління лісового і мисливського господарства Світлана Думська.

Про це повідомляє Суспільне. Волинь.

Нагадаємо: 1 червня у Луцьку посеред вулиці затримали колишнього працівника лісової охорони. Чоловік отримав хабар 43 тисячі гривень за сприяння громадянину у купівлі деревини за цінами, набагато нижчими за ринкові.

Як розповіла речниця лісомисливського управління області, затриманого напередодні чоловіка звільнили з роботи 12 травня цього року.

«Працював у галузі із 2016 року. Займав посади помічника лісничого, майстра лісу перед тим. Молода людина. Чесно кажучи, із дисциплінарними проступками – він мав три догани, він притягувався до дисциплінарної відповідальності», – зазначила Світлана Думська.

Затримання лісівника у Луцьку
Затримання лісівника у Луцьку

Зі слів речниці прокуратури області Наталії Мурахевич, при затриманні у чоловіка знайшли речі, які можуть мати лише чинні працівники лісгоспу.

«Були вилучені кишеньковий комп’ютер для роздрукування товаротранспортних накладних. При собі він мав бірки, які міг ставити на деревину. Отримані лісгоспом вони були уже після його звільнення. В ході слідства буде встановлюватися, як так сталося, що людина, яка не працювала в лісгоспі, могла вирішувати господарські питання», – зазначила вона.

Наталія Мурахевич додала: чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Читайте також: Колишньому військовослужбовцю 51 бригади потрібні гроші на дороговартісну операцію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024