стрічка

На Ковельщині чоловік підірвав гранату на подвір'ї тещі

02 Червня 2020, 12:42
1727

У Ковельському районі поліцейські затримали місцевого жителя, який підірвав на подвір'ї гранату.

1 червня до поліції зателефонувала 25-річна жителька Ковельського району та розповіла про інцидент. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

29-річний чоловік погрожував гранатою тещі та дружині. Зловмисника затримали, за фактом замаху на умисне вбивство слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 2 пункт 5 статті 115 Кримінального кодексу України.

Чоловік, з яким жителька Ковельщини перебуває на стадії розлучення, прийшов до будинку її матері та, погрожуючи розправою, кинув на подвір’я предмет, схожий на гранату. Предмет вибухнув. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час огляду місця пригоди за участю спеціалістів вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області поліцейські вилучили металеві уламки, характерні для вибуху гранати «Ф-1», предмет, схожий на запобіжний важіль осколкової ручної гранати, зразки ґрунту.

Зловмисника затримали, йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Після оголошення підозри чоловікові обиратимуть міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.


Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024