стрічка

Оштрафували волинських прикордонників, які випивали на території військового містечка

31 Травня 2020, 15:22
Судили прикордонників 1433
Судили прикордонників

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлені відділом прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону три протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності прикордонників, які під час служби перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Про це йдеться у постановах суду від 22 травня.

Протоколи були складені на молодшого інспектора прикордонної служби ПКШР Великі Мости, інспектора прикордонної служби (гранатометника) ВПС «Дубровиця» Луцького прикордонного загону та патрульного ВПС «Дольськ» Луцького прикордонного загону.

Прикордонники 21 квітня о 8:00 на території військового містечка відділення інспекторів прикордонної служби «Рівне» відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону розпивали алкогольні напої. Під час контрольної перевірки особового складу їх виявили у нетверезому стані.

Чоловіки вчинили правопорушення, передбачене частиною 1 статті 7220 Адміністративного кодексу.

Порушники в судові засідання не з'явилися, до канцелярії суду подали заяви про розгляд справи за їх відсутності та визнання вини у вчиненому.

Суд визнав прикордонників винними у вчиненні правопорушення і наклав на кожного з них штраф у розмірі 1190 гривень. Також в користь держави доведеться сплатити по 420 гривень судового збору. 

Читайте також: Чоловік за відмову від обсервації після перетину кордону на «Ягодині» отримав 17 тисяч штрафу

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024